Γυναικολογία

Έγκαιρη διάγνωση των γυναικολογικών παθήσεων
Αποτελεσματική αντιμετώπισή τους…

Εξειδικεύσεις και ειδικές δεξιότητες στη Γυναικολογία

Ο Δρ Δημήτριος Παπουτσής είναι πιστοποιημένος κολποσκόπος από τη Βρετανική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου (BSCCP) και από την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου (HSCCP). Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο πάνω στον έλεγχο και τη διάγνωση-θεραπεία των κυτταρικών αλλοιώσεων που συνδέονται με την HPV λοίμωξη. Ως ακαδημαϊκός και ερευνητής, έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις στη διεθνή βιβλιογραφία και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν στη θεραπεία των προκαρκινικών αλλοιώσεων του τραχήλου λόγω της HPV λοίμωξης, καθώς και τη θεραπεία τους (κωνοειδής εκτομή).

kolposkopisi
pathiseis aideiou

Ο Δρ Δημήτριος Παπουτσής έχει λάβει εξειδίκευση σχετικά με τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων αιδοίου-κόλπου από το Πανεπιστήμιο του Michigan στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων. Είναι μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Παθήσεων Αιδοίου Κόλπου (BSSVD) και της Διεθνούς Εταιρείας Παθήσεων Αιδοίου Κόλπου (ISSVD). Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις στη διεθνή βιβλιογραφία και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια σε θέματα που αφορούν στις παθήσεις αιδοίου-κόλπου.

Ο Δρ Δημήτριος Παπουτσής έχει εξειδικευθεί πάνω στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική των καλοήθων παθήσεων του γεννητικού συστήματος της γυναίκας, στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι καίριας σημασίας η κατάλληλη συμβουλευτική και σωστή επιλογή με βάση την ένδειξη των γυναικών προς λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, ώστε να διασφαλίζονται οι μέγιστες συνθήκες ασφάλειας και επιτυχίας της επέμβασης.

laparoskopish ysteroskopisi
yperixografia gynekologia

Ο Δρ. Δημήτριος Παπουτσής έχει εκπαιδευθεί στη Μαιευτική και Γυναικολογική Υπερηχογραφία, αμέσως μετά το πέρας της λήψης ειδικότητας στο Τμήμα Υπερήχων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας (2011). Επίσης, έχει διατελέσει διδακτορική διατριβή πάνω στην 3D-υπερηχογραφική απεικόνιση του τραχήλου της μήτρας γυναικών μετά από επέμβαση κωνοειδούς εκτομής σε περιπτώσεις προκαρκινικών αλλοιώσεων από HPV λοίμωξη. Στη διάρκεια του χρόνου ειδίκευσής του στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» στην Αθήνα (2006-2010), εκπαιδεύθηκε στο Τμήμα Υπερήχων Μαιευτικής Γυναικολογίας, το οποίο και αποτελεί κέντρο αναφοράς περιστατικών.

Επιστημονικά τεκμηριωμένη ιατρική φροντίδα, από το
Μαιευτήρα Γυναικολόγο Δρ. Δημήτριο Παπουτσή…

Επικοινωνία